Hobby o Fiske i Oskarshamn

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Oskarshamn och Hobby o Fiske i Oskarshamn är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Hobby o Fiske i Oskarshamn är ett av dem. Statusen för Hobby o Fiske i Oskarshamn är att Bolaget är aktivt.

Hobby o Fiske i Oskarshamn är ett Enskild firma och skapades 2007-05-10. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där företaget finns i jobbar för att företag som Hobby o Fiske i Oskarshamn ska trivas.

Hobby o Fiske i Oskarshamn är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03. I Oskarshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Butikshandel av hobbymaterial och presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hobby o Fiske i Oskarshamn är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Hobby o Fiske i Oskarshamn och det finns flera företag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Hobby o Fiske i Oskarshamn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-84366.

.

De som är på något sätt har med Hobby o Fiske i Oskarshamn är Udd, Kerstin Kristina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hobby o Fiske i Oskarshamn har 590817-XXXX som sitt organisationsnummer.