Christer Lejonqvist Byggtjänst

Kalmar län

Information

Christer Lejonqvist Byggtjänst är en verksamhet som finns i Oskarshamn. I Christer Lejonqvist Byggtjänst finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lejonqvist, Erik Christer som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Christer Lejonqvist Byggtjänst så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Christer Lejonqvist Byggtjänst på telefon 070-6040151.

Byggverksamhet.

Idag är Christer Lejonqvist Byggtjänst av bolagstypen Enskild firma.

Christer Lejonqvist Byggtjänst är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Christer Lejonqvist Byggtjänst innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Christer Lejonqvist Byggtjänst är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Christer Lejonqvist Byggtjänst så är det följande:

Christer Lejonqvist Byggtjänst har 590515-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.