Sören Olssons Skogskonsult

Kalmar län

Information

580327-XXXX är organisationsnummer för företaget Sören Olssons Skogskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sören Olssons Skogskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oskarshamn som är den kommunen som Sören Olssons Skogskonsult finns i.

Sören Olssons Skogskonsult har varit registrerat sedan 1997-03-27 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sören Olssons Skogskonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Sören Olssons Skogskonsult är och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för Sören Olssons Skogskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sören Olssons Skogskonsult så kan ni göra det på telefon genom 0491-30142 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom skogsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Sören Olssons Skogskonsult och det är Olsson, Kurt Helge Sören som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,