Vicus Sport AB

Kalmar län

Information

Vicus Sport AB är ett av många bolag som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som Vicus Sport AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vicus Sport AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-06-19.

Vicus Sport AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2007-07-30. Men sedan 2008-06-19 så har Vicus Sport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sörviksv. 15 B, 572 36, Oskarshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vicus Sport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-784400.

Oskarshamn arbetar för att bolag som Vicus Sport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vicus Sport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att erbjuda både gammal och ung, individ, företag och förening, möjligheten till attraktiva och spännande upplevelser året runt samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vicus Sport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vicus Sport AB och det är följande personer, Karlsson, Rolf Tomas som är född 1966 och har titeln VD, Karlsson, Rolf Tomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Grahm, Sven Pär Berne som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Rolf Herbert som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Vicus Sport AB är 556735-3031.