Kustlandets Gräv & Maskinentreprenad AB

Kalmar län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva gräventreprenad inom bygg och anläggning samt eget lantbruk och lantbruksentreprenad.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kustlandets Gräv & Maskinentreprenad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oskarshamn så är Kustlandets Gräv & Maskinentreprenad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 2007-02-13 så skapades Kustlandets Gräv & Maskinentreprenad AB och verksamheten är har F-skattsedel Kustlandets Gräv & Maskinentreprenad AB har haft det sedan 2007-03-15.

Kustlandets Gräv & Maskinentreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-15

556723-5279 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oskarshamn.

Just nu är Kustlandets Gräv & Maskinentreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Kustlandets Gräv & Maskinentreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 0491-34010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kustlandets Gräv & Maskinentreprenad AB är Strömhag, Dan Bernhard som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömhag, Karin Astrid Ingegärd som är född 1943 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Liljeblad, Jan Björn som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .