Kulltorp Drift AB

Kalmar län

Information

Kulltorp Drift AB är en verksamhet som finns i Oskarshamn. I Kulltorp Drift AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lars Krister som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Max Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anne-Li Cecilia som är född 1961 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Raine Christer som är född 1952 och har titeln Revisor, Svensson & Björkman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kulltorp Drift AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kulltorp Drift AB på telefon .

Bolaget ska bedriva jordbruk och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kulltorp Drift AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kulltorp Drift AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kulltorp Drift AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och Kulltorp Drift AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kulltorp Drift AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Kulltorp Drift AB har 556720-1941 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.