Turiab AB

Kalmar län

Information

Turiab AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Turiab AB finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Turiab AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Turiab AB har haft sedan 2007-03-01. Turiab AB har funnits sedan och 2007-03-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Turiab AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lotsgårdsv. 3, 572 63, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5585222.

Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Turiab AB Privat, ej börsnoterat.

Turiab AB har idag 556719-3197 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Turiab AB

Bolaget ska bedriva teknisk projektledning, administrativa tjänster och värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

I Turiab AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Rolf Edvin som är född 1946 och har titeln VD, Johansson, Rolf Edvin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyck, Inger Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .