Berggrens Däckservice AB

Kalmar län

Information

556709-1151 är organisationsnummer för verksamheten Berggrens Däckservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Berggrens Däckservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som Berggrens Däckservice AB finns i.

Berggrens Däckservice AB har varit registrerat sedan 2006-08-21 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Berggrens Däckservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Berggrens Däckservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Berggrens Däckservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Berggrens Däckservice AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6913860 eller genom brev på följande adress:
Stensbergsv. 15, 572 36, Oskarshamn

Aktiebolagets verksamhet ska vara att försälja och reparera däck utföra bilreparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Berggrens Däckservice AB och det är Berggren, Sven Boris som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Marie Cathrin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,