Vind Technologies AB

Kalmar län

Information

Vind Technologies AB är ett av många bolag som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som Vind Technologies AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vind Technologies AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-01-11.

Vind Technologies AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2006-07-03. Men sedan 2007-01-11 så har Vind Technologies AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Callerströmsg. 10, 570 90, Påskallavik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vind Technologies AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-97000.

Oskarshamn arbetar för att bolag som Vind Technologies AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vind Technologies AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva programmering, systemutveckling, konsultationer inom IT samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vind Technologies AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vind Technologies AB och det är följande personer, Vind, Stefan Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Vind, Susanna Elisabeth Bodotter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vind Technologies AB är 556706-7540.