Stefan Hällblads Träförädling & Bygg AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, försäljning av sågade och hyvlade trävaror, övrigt byggnadsmaterial, träförädling och skogsbruk ävensom idka därmed förenlig veksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stefan Hällblads Träförädling & Bygg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oskarshamn så är Stefan Hällblads Träförädling & Bygg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 2006-02-01 så skapades Stefan Hällblads Träförädling & Bygg AB och bolaget är har F-skattsedel Stefan Hällblads Träförädling & Bygg AB har haft det sedan 2006-02-15.

Stefan Hällblads Träförädling & Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-15

556697-7814 är organisationsnummret för bolaget som finns i Oskarshamn.

Just nu är Stefan Hällblads Träförädling & Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Stefan Hällblads Träförädling & Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 070-8233351 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stefan Hällblads Träförädling & Bygg AB är Hällblad, Ulf Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällblad, Eva Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .