Förvaltningsaktiebolaget Anders Schierenbeck

Kalmar län

Information

Förvaltningsaktiebolaget Anders Schierenbeck är en verksamhet som finns i Oskarshamn. I Förvaltningsaktiebolaget Anders Schierenbeck finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schierenbeck, Anders Friedrich som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Christian Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Förvaltningsaktiebolaget Anders Schierenbeck så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Förvaltningsaktiebolaget Anders Schierenbeck på telefon .

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, andelar, aktier och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Förvaltningsaktiebolaget Anders Schierenbeck av bolagstypen Aktiebolag.

Förvaltningsaktiebolaget Anders Schierenbeck är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Förvaltningsaktiebolaget Anders Schierenbeck innehar ej F-skattsedel och Förvaltningsaktiebolaget Anders Schierenbeck är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Förvaltningsaktiebolaget Anders Schierenbeck så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Förvaltningsaktiebolaget Anders Schierenbeck har 556690-1319 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Kalmar län.