bygghemma Sverige AB

Kalmar län

Information

556689-4282 är organisationsnummer för företaget bygghemma Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som bygghemma Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som bygghemma Sverige AB finns i.

bygghemma Sverige AB har varit registrerat sedan 2005-11-03 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för bygghemma Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-11.

bygghemma Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för bygghemma Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med en av -Gustafsson, Jan Robert -Hannell, Gösta Patrik -Vennerstrand, Johan Peter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med bygghemma Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 0491-454545 eller genom brev på följande adress:
S. Långg. 15, 572 33, Oskarshamn

Bolaget ska marknadsföra och sälja byggmaterialparodukter över internet mot den svenska gör-det-själv-marknaden samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med bygghemma Sverige AB och det är Rees, Bo Patrik Kristian som är född 1968 och har titeln VD, Rees, Bo Patrik Kristian som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hannell, Gösta Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dörring, Sven Mats Einar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Anders Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Jan Robert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotVennerstrand, Johan Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Mats Eric Urban som är född 1960 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSimonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor