Ostkustens Tak i Oskarshamn AB

Kalmar län

Information

Ostkustens Tak i Oskarshamn AB är en verksamhet som finns i Oskarshamn. I Ostkustens Tak i Oskarshamn AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hällblad, Roger Kenneth Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höggren, Jan Bertil Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällblad, Ylva Gun-Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ostkustens Tak i Oskarshamn AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ostkustens Tak i Oskarshamn AB på telefon 070-3190093.

Bolaget skall utföra nyanläggningar och omläggningar av papptak, byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ostkustens Tak i Oskarshamn AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ostkustens Tak i Oskarshamn AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ostkustens Tak i Oskarshamn AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-26 och Ostkustens Tak i Oskarshamn AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ostkustens Tak i Oskarshamn AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Ostkustens Tak i Oskarshamn AB har 556677-1811 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.