Exportkonsult Jan Isaksson AB

Kalmar län

Information

Exportkonsult Jan Isaksson AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Exportkonsult Jan Isaksson AB finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Exportkonsult Jan Isaksson AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Exportkonsult Jan Isaksson AB har haft sedan 2005-04-14. Exportkonsult Jan Isaksson AB har funnits sedan och 2005-04-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Exportkonsult Jan Isaksson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalg. 28, 572 51, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5900035.

Oskarshamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Exportkonsult Jan Isaksson AB Privat, ej börsnoterat.

Exportkonsult Jan Isaksson AB har idag 556675-6549 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Exportkonsult Jan Isaksson AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom verkstadsindustrin, verktygsförsäljning inom och utom landet samt därmed förenlig verksamhet.

I Exportkonsult Jan Isaksson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Isaksson, Jan Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Ann Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .