Stilco AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva tandläkar- och tandvårdsverksamhet, bedriva försäljning av dentalprodukter, kursverksamhet inom odontologi och närliggande ämnesområden samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stilco AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oskarshamn så är Stilco AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 2004-11-05 så skapades Stilco AB och företaget är har F-skattsedel Stilco AB har haft det sedan 2005-11-24.

Stilco AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-30

556670-0158 är organisationsnummret för företaget som finns i Oskarshamn.

Just nu är Stilco AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Stilco AB så går det att nå dem via telefon på 0703-107050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stilco AB är Ellner, Jan Stefan som är född 1957 och har titeln VD, Ellner, Jan Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellner, Inga-Lill Birgitta Cecilia som är född 1953 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .