Ekefors Mark AB

Kalmar län

Information

I Oskarshamn finns det ett Aktiebolag som heter Ekefors Mark AB. Det finns flera företag som liknar Ekefors Mark AB i Kalmar län. Oskarshamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2004-04-14 så har Ekefors Mark AB varit registrerat. Idag är Ekefors Mark AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Ekefors Mark AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Dragskär Skafterna 15, 572 92, Oskarshamn. Vi ni istället prata med Ekefors Mark AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper, fastighetsförvaltning, förvaltning och handel med fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Strömberg, Ove Simon Roland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Rose-Marie Sigrid Astrid som är född 1946 och har titeln Suppleant, Landén, Mats Josef som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ekefors Mark AB har 556659-8156 som sitt organisationsnummer.