Fastbox Sverige AB

Kalmar län

Information

Fastbox Sverige AB är ett företag som finns i Oskarshamn. I Fastbox Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hardebrant, Jan Peter som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Lilius, Anders Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hammerth, Jan Torbjörn som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hardebrant, Eva Anette Magdalena som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Sjöberg, Jan Axel Peter som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastbox Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fastbox Sverige AB på telefon 0480-442846.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och konsulta- tioner kring kommunikationslösningar fokuserat mot flerfamiljs- hus samt förvaltning av värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastbox Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fastbox Sverige AB är ett av många företag som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fastbox Sverige AB innehar ej F-skattsedel och Fastbox Sverige AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastbox Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hardebrant, Jan Peter

Fastbox Sverige AB har 556659-5327 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Kalmar län.