Stenkällan Assistans i Småland Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och Stenkällan Assistans i Småland Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Stenkällan Assistans i Småland Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stenkällan Assistans i Småland Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Stenkällan Assistans i Småland Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-01-26. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där företaget finns i jobbar för att företag som Stenkällan Assistans i Småland Aktiebolag ska trivas.

I Oskarshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva personlig assistansverksamhet till personer med någon form av förstånd- eller rörelsehinder samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stenkällan Assistans i Småland Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Stenkällan Assistans i Småland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Stenkällan Assistans i Småland Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-31514.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Stenkällan Assistans i Småland Aktiebolag är Forsberg, Claes Holger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jambrén, Bertil Olof Gerhard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekroth, Lena Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Stenkällan Assistans i Småland Aktiebolag har 556654-6718 som sitt organisationsnummer.