Natt Club till Natt Club AB (la Scala)

Kalmar län

Information

Natt Club till Natt Club AB (la Scala) är ett bolag som finns i Oskarshamn. I Natt Club till Natt Club AB (la Scala) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ngo, Sau som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ngo Andersen, Phuong som är född 1971 och har titeln Suppleant, Olausson, Sten Gunnar Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB/LR Revision som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Natt Club till Natt Club AB (la Scala) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Natt Club till Natt Club AB (la Scala) på telefon 0491-77306.

Bolaget ska bedriva restaurang och natt club ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Natt Club till Natt Club AB (la Scala) av bolagstypen Aktiebolag.

Natt Club till Natt Club AB (la Scala) är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Natt Club till Natt Club AB (la Scala) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-19 och Natt Club till Natt Club AB (la Scala) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Natt Club till Natt Club AB (la Scala) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Natt Club till Natt Club AB (la Scala) har 556653-1900 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.