Skrotfrag i Oskarshamn AB

Kalmar län

Information

Skrotfrag i Oskarshamn AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Skrotfrag i Oskarshamn AB finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skrotfrag i Oskarshamn AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skrotfrag i Oskarshamn AB har haft sedan 2004-01-08. Skrotfrag i Oskarshamn AB har funnits sedan och 2004-01-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skrotfrag i Oskarshamn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tillfarten 6, 572 93, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-780330.

Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skrotfrag i Oskarshamn AB Privat, ej börsnoterat.

Skrotfrag i Oskarshamn AB har idag 556651-4096 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Lars Göte Ingemar -Pettersson, Leif Ingvar Folke är den som för stunden ansvarar för Skrotfrag i Oskarshamn AB

Bolaget ska fragmentera skrot samt handel och förädling av järnskrot samt bedriva skrotning av bilar och andra fordon jämte därmed förenlig verksamhet.

I Skrotfrag i Oskarshamn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Leif Ingvar Folke som är född 1946 och har titeln VD, Pettersson, Leif Ingvar Folke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Göte Ingemar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Johansson, Hans Emil som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.