Restore Rec AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Restore Rec AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Oskarshamn här finns det många olika Aktiebolag. Restore Rec AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Oskarshamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Restore Rec AB är momsregistrerat sedan2007-04-12 och har organisationsnummer 556648-6956.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Restore Rec AB på följande adress Sörbo 5, 572 93, Oskarshamn.

Restore Rec AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-04-12.

I Restore Rec AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Skedebäck, Anders Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Tukk Skedebäck, Anette Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uthyrning av personal, konsulttjänster samt import och export av dataelektronikvaror och därmed förenlig verksamhet.