Philco AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och Philco AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Philco AB är ett av dem. Statusen för Philco AB är att Bolaget är aktivt.

Philco AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-06-24. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Philco AB ska trivas.

Philco AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Oskarshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet för tillverkande företag, handelsföretag och offentliga organisationer. Verksamheten i bolaget inriktas mot verksamhetsutveckling och förändringsarbete samt ledarutveckling. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Philco AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Philco AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Philco AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5720150.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Philco AB är Philipsson, Jan Anders Gunnar som är född 1952 och har titeln VD, Philipsson, Jan Anders Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Philipsson, Maj Iréne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Philco AB har 556644-8162 som sitt organisationsnummer.