CÅ Konvertering AB

Kalmar län

Information

556642-2373 är organisationsnummer för bolaget CÅ Konvertering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CÅ Konvertering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som CÅ Konvertering AB finns i.

CÅ Konvertering AB har varit registrerat sedan 2003-03-27 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CÅ Konvertering AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

CÅ Konvertering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CÅ Konvertering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CÅ Konvertering AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Fridhemsg. 10, 572 30, Oskarshamn

Bolaget skall bedriva papperskonvertering med därtill hörande konsultationer och handel. Bolaget skall också bedriva förvaltning och handel med aktier och obligationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CÅ Konvertering AB och det är Sundberg, Karl Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Joakim Lars-Ove som är född 1987 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,