Bizzrum Intressenter AB

Kalmar län

Information

Bizzrum Intressenter AB är en verksamhet som finns i Oskarshamn. I Bizzrum Intressenter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strandberg, Jan Christer Sture som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Karin Agneta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bizzrum Intressenter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bizzrum Intressenter AB på telefon 0491-761690.

Föremålet för bolagets verksamhet är bedriva tillverkning av persienner och markiser, bedriva konsult-, marknadsförings-, utvecklings- och försäljningsverksamhet avseende fast egendom, värdepapper och metaller, idka finans- och kapitalförvaltning, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bank och kreditrörelse, jordbruk, fiske- och skogsverksamhet och utvecklingsverksamhet i samband därmed, uthyrningsverksamhet av fast egendom, uthyrning av maskiner för industri och hantverk , borr-, sickel-, slip, svarv-, fräs-, kap-, plast- och gjutmaskiner samt där till kringutrustning, bilar, transport och lastningsmaskiner, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bizzrum Intressenter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bizzrum Intressenter AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bizzrum Intressenter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-07 och Bizzrum Intressenter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bizzrum Intressenter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bizzrum Intressenter AB har 556636-3023 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.