Bilakuten i Oskarshamn AB

Kalmar län

Information

Bilakuten i Oskarshamn AB är ett av många företag som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som Bilakuten i Oskarshamn AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bilakuten i Oskarshamn AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-12-12.

Bilakuten i Oskarshamn AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2002-11-04. Men sedan 2002-12-12 så har Bilakuten i Oskarshamn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nygränd 13, 572 31, Oskarshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bilakuten i Oskarshamn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-13759.

Oskarshamn arbetar för att företag som Bilakuten i Oskarshamn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bilakuten i Oskarshamn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att reparera fordon, försäljning av reservdelar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bilakuten i Oskarshamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bilakuten i Oskarshamn AB och det är följande personer, Skoglund, Per Ronnie som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Skoglund, Ann Katarina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Per Boive Gunnar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bilakuten i Oskarshamn AB är 556633-2069.