Hydramekeller Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, hydraulik samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hydramekeller Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oskarshamn så är Hydramekeller Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 2002-07-01 så skapades Hydramekeller Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hydramekeller Aktiebolag har haft det sedan 2003-05-15.

Hydramekeller Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-15

556628-5424 är organisationsnummret för företaget som finns i Oskarshamn.

Just nu är Hydramekeller Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Hydramekeller Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0491-72001 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hydramekeller Aktiebolag är Keller, Janos som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Tar, Alexander Josef som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nordenberg, Marie som är född 1951 och har titeln Revisor, OH Revision som är född och har titeln Revisor, .