Sulprus AB

Kalmar län

Information

Sulprus AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Sulprus AB finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sulprus AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sulprus AB har haft sedan 2008-01-11. Sulprus AB har funnits sedan och 2008-01-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sulprus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Amerikav. 5, 572 63, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3120067.

Oskarshamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sulprus AB Privat, ej börsnoterat.

Sulprus AB har idag 556626-5434 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sulprus AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med byggvaror, allt från byggmaterial till handverktyg, handel med industrimaskiner såsom högtryckstvättar, kompressorer och liknande, handel med militärt överskott samt därmed förenlig verksamhet.

I Sulprus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vahlberg, Reidar Melker som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wildis, Maria Therése som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .