Kristdala Bygg och Måleri AB

Kalmar län

Information

556605-5512 är organisationsnummer för bolaget Kristdala Bygg och Måleri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kristdala Bygg och Måleri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som Kristdala Bygg och Måleri AB finns i.

Kristdala Bygg och Måleri AB har varit registrerat sedan 2001-02-09 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-02-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kristdala Bygg och Måleri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-02-16.

Kristdala Bygg och Måleri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kristdala Bygg och Måleri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Erik Bert Vilhelm

Vill ni komma i kontakt med Kristdala Bygg och Måleri AB så kan ni göra det på telefon genom 0491-70132 eller genom brev på följande adress:
Storg. 4, 570 91, Kristdala

Bolaget skall bedriva byggnads- och måleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kristdala Bygg och Måleri AB och det är Andersson, Erik Bert Vilhelm som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Katarina Ingrid Desirée som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Alfred Bert som är född 1985 och har titeln Suppleant, Andersson, Birgitta Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisor, Karlsson, Berndt Sören som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor