Utkiken i Oskarshamn AB

Kalmar län

Information

Utkiken i Oskarshamn AB är ett bolag som finns i Oskarshamn. I Utkiken i Oskarshamn AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Nils Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gunilla Maria som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ruud, Karin Margaretha som är född 1946 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Bertil som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Utkiken i Oskarshamn AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Utkiken i Oskarshamn AB på telefon 070-5672941.

Bolaget skall bedriva sjötransporter, utföra dykningsuppdrag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Utkiken i Oskarshamn AB av bolagstypen Aktiebolag.

Utkiken i Oskarshamn AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Utkiken i Oskarshamn AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-11-21 och Utkiken i Oskarshamn AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-11-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Utkiken i Oskarshamn AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Utkiken i Oskarshamn AB har 556598-0538 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.