AB POD Intressenter

Kalmar län

Information

556596-2437 är organisationsnummer för verksamheten AB POD Intressenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB POD Intressenter är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som AB POD Intressenter finns i.

AB POD Intressenter har varit registrerat sedan 2000-08-21 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AB POD Intressenter så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AB POD Intressenter är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB POD Intressenter är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med AB POD Intressenter så kan ni göra det på telefon genom 0491-70470 eller genom brev på följande adress:
Dalkroken 8, 570 91, Kristdala

Bolaget skall bedriva tillverkning av fotogenkaminer, legotillverkning för verkstadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB POD Intressenter och det är Svensson, Karl Erik Tomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arthursson, Sonny Carl-Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karl Erik Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,