Papper & Tryck i Sydsverige AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Papper & Tryck i Sydsverige AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Oskarshamn här finns det många olika Aktiebolag. Papper & Tryck i Sydsverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Oskarshamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Papper & Tryck i Sydsverige AB är momsregistrerat sedan2000-02-29 och har organisationsnummer 556582-8125.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0491-91116 alternativt besöka eller skicka post till Papper & Tryck i Sydsverige AB på följande adress Vånevik 3248, 572 93, Oskarshamn.

Papper & Tryck i Sydsverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-03-14.

I Papper & Tryck i Sydsverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jangsell, Bo Göran som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva grafisk produktion, handel med värdepapper och kontorsvaror och konsultationer inom företagsledning och marknadsföring, samt idka därmed förenlig verksamhet.