Platom AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet - företrädesvis inom elteknik och mekanik - samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva handel med fast och lös egendom företrädesvis värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Platom AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oskarshamn så är Platom AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 1999-10-06 så skapades Platom AB och företaget är har F-skattsedel Platom AB har haft det sedan 1999-01-01.

Platom AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556575-2101 är organisationsnummret för företaget som finns i Oskarshamn.

Just nu är Platom AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Platom AB så går det att nå dem via telefon på 0491-760430 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Platom AB är Larsson, Per-Olov Egon som är född 1953 och har titeln VD, Larsson, Per-Olov Egon som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Riglert, Bernt Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindskog, Raul Vilhelm Uno som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Puukko, Miika Topias som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Puukko, Kalevi som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESRing, Christer Arne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.