Kuststaden Fastigheter i Oskarshamn AB

Kalmar län

Information

Kuststaden Fastigheter i Oskarshamn AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Kuststaden Fastigheter i Oskarshamn AB finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kuststaden Fastigheter i Oskarshamn AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Kuststaden Fastigheter i Oskarshamn AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kuststaden Fastigheter i Oskarshamn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Garvareg. 6, 572 30, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-13500.

Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kuststaden Fastigheter i Oskarshamn AB Privat, ej börsnoterat.

Kuststaden Fastigheter i Oskarshamn AB har idag 556567-6987 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Patrick Dick -Klintheim, Carl Magnus Sture är den som för stunden ansvarar för Kuststaden Fastigheter i Oskarshamn AB

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast och lös egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kuststaden Fastigheter i Oskarshamn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klintheim, Carl Magnus Sture som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Patrick Dick som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kajsa Britt-Marie som är född 1943 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .