Byggprojektering Hans Danielsson AB

Kalmar län

Information

Byggprojektering Hans Danielsson AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Byggprojektering Hans Danielsson AB finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Byggprojektering Hans Danielsson AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Byggprojektering Hans Danielsson AB har haft sedan 1999-01-01. Byggprojektering Hans Danielsson AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Byggprojektering Hans Danielsson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gärdhemsv. 2, 572 92, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0491-19588.

Oskarshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Byggprojektering Hans Danielsson AB Privat, ej börsnoterat.

Byggprojektering Hans Danielsson AB har idag 556563-7500 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Byggprojektering Hans Danielsson AB

Bolaget skall bedriva byggprojektering, projektledning, kontroll, besiktning och byggteknisk rådgivning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Byggprojektering Hans Danielsson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danielsson, Hans Gösta Staffan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Iris Ann-Christin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nordenberg, Marie som är född 1951 och har titeln Revisor, OH Revision som är född och har titeln Revisor, .