Mursleven i Oskarshamn AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva murningsarbeten och byggnadsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mursleven i Oskarshamn AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oskarshamn så är Mursleven i Oskarshamn AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 1998-12-30 så skapades Mursleven i Oskarshamn AB och företaget är har F-skattsedel Mursleven i Oskarshamn AB har haft det sedan 1999-01-01.

Mursleven i Oskarshamn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556562-3617 är organisationsnummret för företaget som finns i Oskarshamn.

Just nu är Mursleven i Oskarshamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Mursleven i Oskarshamn AB så går det att nå dem via telefon på 0491-760843 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mursleven i Oskarshamn AB är Johansson, Kurt Kent Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mjösberg, Peter Erik Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gun Inger Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Mjösberg, Barbro Anneli Veronica som är född 1968 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Brenander, Ann Margareta som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor.