Gjuttransport i Oskarshamn AB

Kalmar län

Information

Gjuttransport i Oskarshamn AB är ett av många verksamheter som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som Gjuttransport i Oskarshamn AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gjuttransport i Oskarshamn AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Gjuttransport i Oskarshamn AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1998-09-23. Men sedan 1999-01-01 så har Gjuttransport i Oskarshamn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Dalg. 35, 572 51, Oskarshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gjuttransport i Oskarshamn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6316289.

Oskarshamn arbetar för att verksamheter som Gjuttransport i Oskarshamn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gjuttransport i Oskarshamn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gjuttransport i Oskarshamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gjuttransport i Oskarshamn AB och det är följande personer, Johansson, Erik Karl Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gerd Kerstin Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gjuttransport i Oskarshamn AB är 556560-4682.