Skrivstugan Annelie Engquist AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och Skrivstugan Annelie Engquist AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Skrivstugan Annelie Engquist AB är ett av dem. Statusen för Skrivstugan Annelie Engquist AB är att Bolaget är aktivt.

Skrivstugan Annelie Engquist AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-02-01. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där företaget finns i jobbar för att företag som Skrivstugan Annelie Engquist AB ska trivas.

Skrivstugan Annelie Engquist AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kontorsservice och översättningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skrivstugan Annelie Engquist AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Skrivstugan Annelie Engquist AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Skrivstugan Annelie Engquist AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-760616.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skrivstugan Annelie Engquist AB är Engquist, Annelie Kristina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Engquist, Sven Torbjörn som är född 1956 och har titeln Suppleant, Rydberg, Per Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Skrivstugan Annelie Engquist AB har 556528-5946 som sitt organisationsnummer.