Internationell Sporthallsservice och Inrednings- montage Johnny Johansson AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall utföra besiktning och reparation av gymnastik- och sporthallar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Internationell Sporthallsservice och Inrednings- montage Johnny Johansson AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oskarshamn så är Internationell Sporthallsservice och Inrednings- montage Johnny Johansson AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 1995-07-18 så skapades Internationell Sporthallsservice och Inrednings- montage Johnny Johansson AB och bolaget är har F-skattsedel Internationell Sporthallsservice och Inrednings- montage Johnny Johansson AB har haft det sedan 1998-01-01.

Internationell Sporthallsservice och Inrednings- montage Johnny Johansson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556520-8443 är organisationsnummret för bolaget som finns i Oskarshamn.

Just nu är Internationell Sporthallsservice och Inrednings- montage Johnny Johansson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Internationell Sporthallsservice och Inrednings- montage Johnny Johansson AB så går det att nå dem via telefon på 0491-14288 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Internationell Sporthallsservice och Inrednings- montage Johnny Johansson AB är Johansson, Rune Gunnar Jonny som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jan Tommy Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .