Vicus Data AB

Kalmar län

Information

Vicus Data AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Vicus Data AB finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vicus Data AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Vicus Data AB har haft sedan 1999-01-01. Vicus Data AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Vicus Data AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hycklinge, 572 91, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-61030.

Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vicus Data AB Privat, ej börsnoterat.

Vicus Data AB har idag 556520-8096 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Vicus Data AB

Bolaget skall bedriva IT-arbete inom IT-strategi, datasäkerhet, verksamhetsutveckling, projektledning, datakonstruktion av processystem samt konsultarbete i anslutning härtill, utföra arbeten inom snickeri, möbelrenovering, dekorationsmålning, bedriva arrendering, avverkning och försäljning av skog, samt genom arrendering bruka röja och försälja produkter från åkermark samt därmed förenlig verksamhet.

I Vicus Data AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Rolf Tomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Rolf Herbert som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .