Samuelssons Tak AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och Samuelssons Tak AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Samuelssons Tak AB är ett av dem. Statusen för Samuelssons Tak AB är att Bolaget är aktivt.

Samuelssons Tak AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-12. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Samuelssons Tak AB ska trivas.

Samuelssons Tak AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra nyläggningar och omläggningar av papptak samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Samuelssons Tak AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Samuelssons Tak AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Samuelssons Tak AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-15505.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Samuelssons Tak AB är Samuelsson, Kent-Åke Joacim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Camilla som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Samuelssons Tak AB har 556518-7969 som sitt organisationsnummer.