VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag

Kalmar län

Information

VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1995-07-31. Men sedan 1995-01-01 så har VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Trattv. 14 A, 572 51, Oskarshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-77280.

Oskarshamn arbetar för att bolag som VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall utföra installationsarbeten inom värme- och sanitetsbranschen samt därmed idka förenlig verksamhet.

Firmatecknare för VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Laila Ingrid Britt-Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Brenander, Ann Margareta som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för VVS-Service i Oskarshamn Aktiebolag är 556514-4838.