L B Tvättbolaget Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Oskarshamn finns det ett Aktiebolag som heter L B Tvättbolaget Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar L B Tvättbolaget Aktiebolag i Kalmar län. Oskarshamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

L B Tvättbolaget Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 1995-02-09 så har L B Tvättbolaget Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är L B Tvättbolaget Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med L B Tvättbolaget Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med L B Tvättbolaget Aktiebolag så kan ni göra det på 0491-16450.

Bolaget skall bedriva tvätteriverksamhet och handel med fritids- och arbetskläder samt fastighetsförvaltning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Strömgren, Arne Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömgren, Ingrid Berit som är född 1944 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

L B Tvättbolaget Aktiebolag har 556508-4232 som sitt organisationsnummer.