CONAB Aktiebolag

Kalmar län

Information

CONAB Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där CONAB Aktiebolag finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. CONAB Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket CONAB Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. CONAB Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till CONAB Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Grönlid, 572 91, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-60076.

Oskarshamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är CONAB Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

CONAB Aktiebolag har idag 556494-3164 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Kerstin Anita -Andersson, Nils-Sture Börje är den som för stunden ansvarar för CONAB Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av bygg- och lantmäteriteknisk utrustning, konsultverksamhet och utbildning inom bygg, anläggning, lantmäteri och data samt därmed förenlig verksamhet.

I CONAB Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Nils-Sture Börje som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Anita som är född 1957 och har titeln Suppleant, Rydberg, Per Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .