Tobias Frick Fastighet AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tobias Frick Fastighet AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oskarshamn så är Tobias Frick Fastighet AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 1994-06-23 så skapades Tobias Frick Fastighet AB och bolaget är har F-skattsedel Tobias Frick Fastighet AB har haft det sedan 2005-01-27.

Tobias Frick Fastighet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-27

556489-6008 är organisationsnummret för bolaget som finns i Oskarshamn.

Just nu är Tobias Frick Fastighet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Tobias Frick Fastighet AB så går det att nå dem via telefon på 0491-10808 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tobias Frick Fastighet AB är Frick, Claes Tobias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlsén, Pål som är född 1972 och har titeln Suppleant, Leo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Bäck, Bo Carl-Magnus som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .