Askala Shipping Aktiebolag

Kalmar län

Information

Askala Shipping Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som Askala Shipping Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Askala Shipping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Askala Shipping Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1994-04-21. Men sedan 1994-01-01 så har Askala Shipping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Strandg. 50, 572 32, Oskarshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Askala Shipping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-18020.

Oskarshamn arbetar för att bolag som Askala Shipping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Askala Shipping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva skeppsmäkleri, klarering, befraktning, spedition och kommissionsuppdrag för såväl sjö-, bil som järnvägsgods och linjeverksamhet avseende sjötransporter, förmögenhetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Askala Shipping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Askala Shipping Aktiebolag och det är följande personer, Assarsson, Lars Ivar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Birgitta Ingrid Louise som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ruud, Karin Margaretha som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Askala Shipping Aktiebolag är 556485-2944.