Företagskonsult Simo Aaltio Aktiebolag

Kalmar län

Information

556476-9445 är organisationsnummer för bolaget Företagskonsult Simo Aaltio Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Företagskonsult Simo Aaltio Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som Företagskonsult Simo Aaltio Aktiebolag finns i.

Företagskonsult Simo Aaltio Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-11-22 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Företagskonsult Simo Aaltio Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Företagskonsult Simo Aaltio Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Företagskonsult Simo Aaltio Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Företagskonsult Simo Aaltio Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-15060 eller genom brev på följande adress:
Hermelinstigen 4, 572 62, Oskarshamn

Bolaget skall bedriva konsulttjänster avsedda att rationalisera tillverkande företags totala behov av hjälpinsatser rörande organisations, administrations, kapitalbindning, material- och produktionsplan, kvalité och utbildning samt handel med värdepapper och ävensom därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Företagskonsult Simo Aaltio Aktiebolag och det är Aaltio, Simo Juhani som är född 1941 och har titeln VD, Aaltio, Simo Juhani som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Aaltio, Ing-Marie Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,