Conceptor Invest AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Conceptor Invest AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Oskarshamn här finns det många olika Aktiebolag. Conceptor Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Oskarshamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Conceptor Invest AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556475-6376.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0491-21445 alternativt besöka eller skicka post till Conceptor Invest AB på följande adress Kyrkog. 21, 579 33, Högsby.

Conceptor Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Conceptor Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Anders Peder som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Ingrid Birgitta Ing-Britt som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet av finansiell karaktär såsom återtagshantering, hantering av kundfordringar, försäljningsuppdrag, handel med kapitalvaror såsom elektronisk utrustning (typ hemelektronik, datakommunikation), fordon, båtar, entreprenad- och övriga maskiner (typ verktyg-, bygg-, entreprenadmaskiner), återtagsverksamhet i samarbete med finansbolag och förvaltare samt försäljning av återtagen utrustning, handel med konkursbolag samt därmed bedriva förenlig verksamhet.