TLS Transport Lots & Service AB

Kalmar län

Information

TLS Transport Lots & Service AB är ett bolag som finns i Oskarshamn. I TLS Transport Lots & Service AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Juhlin, Andreas Mikael som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhlin, Kristoffer Karl Mille som är född 1989 och har titeln Suppleant, Engström, Lars Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TLS Transport Lots & Service AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TLS Transport Lots & Service AB på telefon 070-6183150.

Bolaget skall bedriva landsvägstransporter, in och utrikes, samt lotsningstjänster och reparationer av fordon och övriga transportmedel. Servicearbeten och tjänster i anslutning till transportmedel. Konsultuppdrag vid inköp och försäljning av reservdelar och fordon samt handel med fordonstillbehör.

Idag är TLS Transport Lots & Service AB av bolagstypen Aktiebolag.

TLS Transport Lots & Service AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TLS Transport Lots & Service AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och TLS Transport Lots & Service AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TLS Transport Lots & Service AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

TLS Transport Lots & Service AB har 556473-8895 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.