Lyckans Vind i Påskallavik AB

Kalmar län

Information

556473-0124 är organisationsnummer för bolaget Lyckans Vind i Påskallavik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lyckans Vind i Påskallavik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som Lyckans Vind i Påskallavik AB finns i.

Lyckans Vind i Påskallavik AB har varit registrerat sedan 1993-09-16 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lyckans Vind i Påskallavik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Lyckans Vind i Påskallavik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lyckans Vind i Påskallavik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lyckans Vind i Påskallavik AB så kan ni göra det på telefon genom 0491-97000 eller genom brev på följande adress:
Callerströmsg. 10, 570 90, Påskallavik

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva förvaltning av värdepapper och fastigheter, handel med livsmedel samt dagligvaror, hotell- och pensionatrörelse, produkt- och resefotografering, konsultverksamhet inom informations- och dokumentationstjänster, import och export samt handel på internet av uppräknade tjänster samt inom dessa områden förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lyckans Vind i Påskallavik AB och det är Vind, Stefan Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Vind, Susanna Elisabeth Bodotter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,