Aktiebolaget 5 B Optik

Kalmar län

Information

Aktiebolaget 5 B Optik hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Aktiebolaget 5 B Optik finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget 5 B Optik tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Aktiebolaget 5 B Optik har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget 5 B Optik så kan ni göra det genom att skicka er post till Munkg. 5, 572 32, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-19830.

Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget 5 B Optik Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget 5 B Optik har idag 556459-1229 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget 5 B Optik

Bolaget skall bedriva butikförsäljning av optik, glasögon och kontaktlinser och därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget 5 B Optik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Selfvén, Jan Erik Tommy som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Selfvén, Ann Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .